New Mall Renovations at Woodside Square

The existing mall here has recently undergone renovations for a more modernized interior with upgraded amenities. The renovated interior includes new LED lighting, an uncluttered and inviting corridor space with over 30,000 square feet of smooth ceiling and large ceramic floor tiles, a spacious food court seating, a clean public washroom, and much more. The renovated interior is a great environment to shop, eat, and gather as it is cleaner and more open throughout the mall. We recognize the importance of the redeveloping neighbourhood and we look forward to being a part of the continued growth to enhance the spirit of our community.

New Food Court Tables and Chairs

图片2.png

Corridor with Over 30,000 Square Feet of Smooth Ceiling 

and Large Tiles & Anchor Tenant Fully Renovated

图片4.png

Renovated Service Corridor and Public Washroom

图片5.png
图片6.png
图片12.png

New LED Lighting and Digital CCTV Cameras

图片8.png

New Digital Directory, Seating Benches, Planter Boxes, & Additional Parking Spaces

图片9.png
图片10.png
图片11.png